zaterdag 23 oktober 2010

Vechtjournaal vraagt uw mening

Stelling vechtjournaal:
De gemeente Weesp moet nu snel met de nieuwbouwplannen voor de Brede School komen.

Eindresultaat stemming: 97% voor, 3% tegen (totaal 33 stemmen)
Enkele reacties (zie http://www.echo.nl/vj-vj/stelling/resultaten/9458/ )

maas: woensdag 20 oktober 2010 13:35 uur
De ouders van de Kors Breijerschool in Weesp zijn boos en bezorgd omdat de gemeente het besluit voor nieuwbouw van een Brede School, met ook voor- en naschoolse opvang en een kinderdagverblijf, weer op de lange baan heeft geschoven. De gemeente heeft verklaard dat de varianten onvoldoende gereed waren om te bespreken tijdens de commissievergadering van 13 oktober. Leerlingen, ouders en leerkrachten wachten al jaren op een nieuw schoolgebouw omdat de huisvesting een groot probleem is, ook omdat de Kors Breijerschool de grootste school van Weesp is.

Kerkstraat: vrijdag 22 oktober 2010 22:34 uur
Directeur, leerkrachten en ouders zetten zich al jaren in voor nieuwbouw van een Brede School.Ik vind het een schande dat de gemeente Weesp niet in staat is om na zoveel jaar een besluit te nemen en tot actie over te gaan. Ik vind het nogal onprofessioneel overkomen en ik trek de geloofwaardigheid en bekwaamheid van de gemeente zeer in twijfel.

ouder41: maandag 25 oktober 2010 16:41 uur
Onbegrijpelijk dat de gemeente Weesp nog steeds niet is doordrongen van de urgentie van de nieuwbouw. De laatste plannen spreken over een school die op zijn vroegst schooljaar 2013-2014 gereed is en dat is dan nog zonder onvoorziene vertragingen. Strak plannen en vooruitzien, dan staat de school er in 2012!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten