vrijdag 25 februari 2011

LKSVDD gekozen als architect

Als architect voor de Brede School is de keuze na de aanbestedingsprocedure gevallen op "Leijh, Kappelhoff, Seckel, van den Dobbelsteen, architecten." (LKSVDD) uit Hengelo. LKSVDD heeft ook een vestiging in Amsterdam. Zie http://www.lksvdd.nl/ voor meer informatie LKSVDD (nog geen nieuwsbericht over de Kors Breijerschool).

donderdag 24 februari 2011

Architecten aan de slag met Brede School (Kabelkrant)

Het architectenbureau Leijh, Kappelhoff, Seckel van den Dobbelsteen uit Hengelo gaat de komende weken aan de slag met een ontwerp voor de nieuwe Brede School in de wijk Noord-West. De architecten zijn donderdag door de gemeente Weesp uit vijf kandidaten gekozen.

Creatief en nuchter, zo heeft het bureau zich aan de gemeente voorgesteld. “In de presentatie hebben we de structuur geschetst hoe we dit project willen aanpakken”, aldus architect Ronald Olthof.

Binnenkort krijgen de architecten de eisen te horen. De nieuwe school moet eind 2012 een feit zijn.

Bron: http://www.weespernieuws.nl/Lees/9458/architecten-aan-de-slag-met-brede-school

Vandaag: gunning bekend

Vandaag (24 februari) wordt bekend welke partij het ontwerp en de bouw van de Brede School mag gaan uitvoeren (voorlopig gunningsbesluit). Evt bezwaar dient binnen 15 dagen ingediend te worden (uiterlijk 11 maart).

maandag 21 februari 2011

Vandaag: presentatie aan selectiecommissie

De vijf geselecteerde architecten zullen volgens de planning vandaag (21 februari) hun voorstel presenteren aan de selectiecommissie. Uiterlijk 24 februari wordt de keuze bekend gemaakt.