woensdag 10 november 2010

Uitnodiging gemeente informatieavond

Vandaag hebben alle kinderen van de Kors Breijerschool onderstaande brief van de gemeente ontvangen met een uitnodiging voor een informatieavond over de brede school.

In februari 2008 hebben wij voor het eerst met u gesproken over de plannen voor de vouw de een Brede school Weesp op het terrein van de Kors Breijerschool aan de Rembrandt van Rijnstraat.
Nu is vastgesteld dat de bouw van deze Brede school ruimtelijk en financieel gezien haalbaar is heeft de gemeenteraad van Weesp, in oktober jongstleden, het benodigde krediet beschikbaar gestelde ten behoeve van de verdere ontwikkeling van de plannen. Dat betekent dat nu kan worden gestart met de bouwvoorbereidingen.

Wij vinden het belangrijk dat u, betrokken ouders en omwonenden, goed geïnformeerd wordt over wat er in de komende tijd staat te gebeuren. Graag nodigen wij u daarom uit voor een informatieavond. Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:
  1. Welkom door de heer J. van Velsen, die door de gemeente is aangesteld als projectleider brede school en deze avond zal leiden.
  2. Een korte introductie door de heer J. van Wijngaarden, directeur van de Kors Breijerschool
  3. Informatie over:- de uitgangspunten die de gemeenteraad voor de Brede school heeft vastgesteld;- het proces van voorbereiding en realisatie;- de planning.Deze informatie wordt gegeven door de heren H. Biemans (Teamleider Samenleving) en M. Tromp (Projectbureau Weesp), beiden werkzaam bij de gemeente Weesp.
  4. Gelegenheid to het stellen van vragen en het maken van opmerkingen.
Het grootste deel van de informatie is ook al besproken tijdens de extra vergadering van de commissie Welzijn van 3 november jongstleden. Die vergadering was druk bezocht. Wij willen echter graag alle betrokken ouders en omwonenden de gelegenheid geven de informatie te zien en te horen.

Wij zien u graag dinsdag 16 november 2010 om 20.00 uur (tot uiterlijk 22.00 uur) op de Kors Breijerschool aan de Rembrandt van Rijnstraat 133.
Voor deze avond hebben wij ook vertegenwoordigers van de wijk (wijkoverleg Noord-West en wijkoverleg Hogeweij) uitgenodigd.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij mevrouw C. Binkhuysen van team Samenleving; zij is te bereiken van maandag tot en met woensdag via telefoonnummer 0294-491247.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester en wethouders van Weesp,
namens dezen,

H.M. Zijlstra
Wethouder onderwijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten