vrijdag 19 november 2010

Verkiezing van de “Gouden Spade van Weesp”

Op dinsdag 16 november 2010 heeft D66 Weesp dit bericht op haar blog geplaatst over ‘De Gouden Spade van Weesp’.

De verkiezing van de “Gouden Spade van Weesp” draait om het bepalen welk gemeentelijk dossiers u als kiezer van Weesp het liefst ziet opgelost cq. geïmplementeerd in de komende college periode van 2010 – 2014. Waar moet de spade in de Weesper grond?

Ten behoeve van de verkiezing van de “Gouden Spade van Weesp” wordt gevraagt uw eigen top drie prioriteiten te kiezen uit een zevental Weesper dossiers en/of ideeën die onlangs gelanceerd zijn. Wie zijn e-mail adres achterlaat, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van de uitslag.

De vervanging Kors Breijerschool is een van de dossiers. "De Kors Breijerschool is gehuisvest in een oud gebouw dat al jaren dringend aan vervanging toe is. De situatie is onhoudbaar en de Kors Breijer wil zo snel mogelijk nieuwbouw. Het idee is om er een brede school van te maken. De besluitvorming hierover duurt nu al 10 jaar."

De prijsuitreiking is zaterdag 20 november bij de Synagoge in Weesp, Nieuwstraat 5, tussen 12:30 en 13:45 door D66 Tweede Kamerlid en fractieleider Alexander Pechtold.

Tot vrijdag 24:00 is iedereen welkom zijn of haar voorkeur uit te spreken via dit stemformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten