zondag 24 juli 2011

Penta Rho projectbeschrijving

Penta Rho is een adviesbureau voor maatschappelijke organisaties en adviseert en begeleidt op het vlak van organisatie en huisvesting, en is betrokken bij de ontwikkeling van de Brede School Kors Breijer.

Onderstaande projectbeschrijving is te vinden op http://www.pentarho.nl/project/brede-school-kors-breijer-in-weesp/

BREDE SCHOOL KORS BREIJER WEESP
door PENTARHO op 7 JULI 2011
Projectleider(s): Anita Keita en Jan Roelofs
Opdrachtgever: Etuconsult

Context
Na uitvoering van het haalbaarheidsonderzoek door onder andere Penta Rho heeft de gemeente het startsein gegeven voor de nieuwbouw van Brede School Kors Breijer. Partners zijn de gemeente, de Stichting Spirit voor PC onderwijs, Kinderopvang Kind en Co en Peuterspeelzaalwerk Weesp. Het gebouw dient zo snel mogelijk gerealiseerd te worden.

Advies Penta Rho
Penta Rho stelde samen met Etuconsult een Plan van Aanpak op voor de definitiefase. Rollen, functies en verantwoordelijkheden zijn vastgelegd in een projectorganisatie. Penta Rho ontwikkelde samen met Etuconsult het inhoudelijk, ruimtelijk-functioneel, financieel, facilitair en technisch Programma van Eisen en begeleidt op dit moment de ontwerpfase. In samenwerking met de gemeente is de architectenselectie uitgevoerd. Iedere fase wordt afgesloten met een fasedocument, waarin alle afspraken zijn vastgelegd en dat door alle partners wordt ondertekend voor akkoord. Penta Rho coacht in het vervolgtraject de gemeentelijk bouwprojectleider en begeleidt de partners bij het maken van gedragen afspraken over beheer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten